Sağlıklı Su Kaliteli Hayat

30-01-2019 17:53
Sağlıklı Su Kaliteli Hayat

Su Arıtma Cihazları

 

Yüksek miktarda klor içeren, kireç oranı fazla musluk suyu yerine alternatif olarak kullanılan damacana suyu, sanıldığı kadar masum değil. Damacananın yapısında bulunan Bisfenol A (BPA) maddesi sağlık için ciddi risk yaratıyor. Bu madde plastik, polyester, naylon, PVC gibi materyallerin üretiminde sıkça kullanılmaktadır. Danimarka ve ABD gibi ülkelerde kullanımı yasaklanmış olan Bisfenol A maddesi çocuklar ve anne karnındaki ceninlerde doğal gelişim sürecini bozan bir etkiye sahip. Kanser riskini arttırması bu maddeyi her yaştan ve cinsiyetten insan için son derece zararlı kılıyor. Vücutta kalma süresinin uzun olması ise Bisfenol A’nın yarattığı tahribatı arttırıyor. Suyun damacana içinde uzun süre kalması, özellikle de damacananın sıcak ortamda bulunması durumunda bu maddenin suyu etkileme oranı yükselmekte.

Damacana suyunu sakıncalı kılan tek şey imalatta kullanılan materyalin yapısı değil. Damacana su firmalarının suyu hijyenik koşullarda işleyip depoladığından emin olmanın bir yolu yok. Firmaların hijyen konusunda gösterecekleri ihmalin yaratacağı olumsuz etkiler kısa vadede bile kendini gösterebilir.

Organizmanın varlığı için hayati öneme sahip olan suyun, işlevini tam olarak yerine getirmesi, yüksek kalite standartlarını karşılayabiliyor olmasıyla mümkün. Sağlığa zararlı mikroorganizmalar ve kimyasal maddeler bulundurmayan, içeriğindeki mineral oranları ideal seviyede olan, renksiz, berrak ve kokusuz su, kaliteli sudur.

Sağlıklı ve içimi hoş su elde etmenin en uygun yolu günümüzde Su Arıtma Cihazı edinmek. İleri su arıtma teknolojileriyle tamamen güvenilir hale getirilen yeni nesil su arıtma cihazları, size ve sevdiklerinize yüksek kaliteli su sağlıyor.

 

Reverse Osmosis Teknolojisi

 

Arçelik su arıtma cihazları su arıtımında geliştirilen en ileri teknoloji olan ters ozmos (reverse osmosis) sistemiyle çalışıyor. Bu sistemde su, uygulanan basınçla yarı geçirgen bir zardan geçerek filtrelenir. Gerçekleşen bu filtreleme işlemiyle zararlı moleküller dışarıda kalırken, su molekülleri ve sağlığa yararlı inorganik moleküller membran filtreden geçer.

Şebeke sularının kimyasal maddeler, zararlı bakteriler ve hatta atık fiziksel madde bulundurma ihtimalinin olduğunu her zaman aklınızda tutun. Arçelik Su Arıtma Cihazıçeşitleri 4 aşamalı filtreleme sistemiyle üst düzeyde su arıtımı gerçekleştiriyor, size de tereddüt etmeden su içmenin keyfini sürmek kalıyor.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.