Evlilik Hazırlıkları Yaparken Bunları Aklınızda Bulundurun

14-02-2019 16:20
Evlilik Hazırlıkları Yaparken Bunları Aklınızda Bulundurun

Hazırlıkları Son Ana Bırakmayın

 

Bu, gerçek bir dönüm noktası. Hayatınızı "öncesi” ve "sonrası” olarak ikiye ayıracak milât. "Ben”, "biz”e evrilecek. İyi günde, kötü günde hayatla ilgili her şey paylaşılacak. Mutluluğun paylaşıldıkça artan, üzüntünün paylaşıldıkça azalan doğası düşünüldüğünde artık mutlulukların iki katına çıkarken, mutsuzluğun yarıya ineceğini öngörmek mümkün.

Hayatınızın bu ikinci yarısının başlangıcı özel olmalı. Düğün gününü keyifli geçirmek için tüm detayları titizlikle ele almalısınız. Ama bu zorunluluk gözünüzü korkutmasın. Hazırlık sürecini kolaylaştırmak için sadece iki şeye ihtiyacınız var: müstakbel eşinize duyduğunuz aşk ve makul bir plan. Hazırlıklar ne kadar ayrıntı gerektirirse gerektirsin, içinde aşk olduğu ve bir plan dâhilinde hareket edildiği müddetçe sorun çıkmayacaktır.

"Evet” cevabının ardından oyalanmadan hazırlık sürecini başlatmakta fayda var. Düğün gününü ilgilendiren hazırlıklara başlamadan önce yeni yuvanız için gerekli hazırlıkları tamamlayın. Aciliyeti olan eşyaları eve yerleşmeden önce temin etmelisiniz. Arçelik Çeyiz Seti çeşitleri çiftlerin işini kolaylaştırmak için tüm ihtiyaçlar göz önüne alınarak oluşturulmaktadır. Beyaz eşya setleri ve küçük ev aletleri setleri ileri teknik özelliklerle donatılmış ürünler içeriyor.

Çeyiz setlerinden faydalanacaksanız farklı bütçeler için farklı alternatiflerin olduğunu aklınızda bulundurun. Tercihinizi daha üstün özelliklere sahip ürünlerden yana kullanabileceğiniz gibi daha ekonomik seçenekleri de değerlendirebilirsiniz. Yeni ev kurmak akıllıca hareket edildiğinde bütçenizi fazla sarsmayacaktır. Çeyiz paketi kampanyalarını takipte olun. Bu kampanyalarla yüksek kaliteli ürünlere düşük fiyatlarla sahip olma fırsatı elde edebilirsiniz.

 

Düğüne Ne Kadar Zaman Var?

 

Her şey geleneksel şekilde ilerliyorsa nişanın ardından nikâh ve düğüne kadar altı ay ve bir yıl arasında bir zaman dilimi var demektir. Vakit henüz uzunken, yani 6 ay ya da 10-11 ay öncesinden halletmeniz gereken işlerden biri nikâh günü alıp, nikâh için gerekli evrakları hazırlamak. Düğün, yaz sezonunda gerçekleşecekse, yoğunluğu dikkate alıp düğün salonu rezervasyonunu da bir an evvel yaptırmanızda fayda var. Benzer şekilde, balayı rezervasyonu için de erken davranmak gerekiyor.

Şehir dışından gelecek davetliler varsa ve otelde kalacaklarsa, onlar için de erkenden yer ayırtmanız son anda yer bulamama sorununun çıkmasını önleyecektir.

Zaman içinde kilonuzda değişimlerin meydana gelebileceği ihtimalini göz önünde tutup gelinlik veya damatlık alışverişini çok erken yapmayın.

 

Sakin Olun

 

Düğündeki amaç keyifli zaman geçirmek. Aşırı stresle olayı amacından saptırmayın. Süreci kolaylaştıracak fırsatları değerlendirin ya da yaratın.

Online mağazamızın sunduğu Arçelik Çeyiz Paketi Kampanyası fırsatları bu tatlı telaş içinde işinizi kolaylaştıracak, bütçenizi rahatlatacak.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.