Daha Hızlı, Daha Kolay, Daha Keyifli

06-02-2019 13:54
Daha Hızlı, Daha Kolay, Daha Keyifli

Gıda Hazırlama Ürünleri

 

Yemek hazırlamak için her gün mutfağa giriyorsanız, işleri hızlandıracak donanımı kullanmadığınız takdirde, günün hatırı sayılır uzunluktaki kısmını mutfakta geçirirsiniz. Bu, tüm zamanını evde geçiren ev hanımları için bile son derece oyalayıcıyken, ev dışında da sorumlulukları olan, çalışan insanlar için gerçek bir zaman kaybı.

Pratik çalışma, mutfakta geçirilen zamanı kısa tutmak kadar onu kaliteli ve keyifli kılmak için de gerekli. Yeni nesil teknolojiler gıda hazırlama sürecini hızlandıran, kolaylaştıran ve keyifli hale getiren ürünler sunuyor. Doğrayıcı, mikser, blender, mutfak robotu gibi sık kullanılan Gıda Hazırlama Ürünlerinin yanı sıra günümüzde yoğurt makinesi gibi, daha önce makine yardımı olmaksızın yapılan işleri herkes için kolay hale getiren ürünler de mevcut.

 

Mutfaklarda Aşkla Devrim

 

Modern hayatın yoğun temposu içinde artık hepimizin daha fazla hıza ihtiyacı var. Hız ihtiyacının yarattığı beslenme trendi fast food akımına katılmamakta direniyor ve evde yemek hazırlama alışkınlığını sürdürüyorsanız, akıllı teknolojilerle donatılmış küçük ev aletleri size ihtiyaç duyduğunuz hızı sağlayacaktır.

Teknolojiyi, fonksiyonel ve şık tasarımlara dönüştüren Arçelik’in In Love serisi mutfakları aşkla taçlandırıyor. In Love serisinde yer alan küçük ev aletleri, "Design Turkey 2012 Endüstriyel Tasarım Ödülleri” yarışmasında üstün tasarımları sebebiyle 4 ödül kazandı. "Üstün Tasarım” ödülüne sahip el blender seti, Arçelik In Love serisinde yer alan gıda hazırlama ürünlerinden.

Arçelik Gıda Hazırlama Aletleri çok boyutlu bir "kolaylık deneyimi” sunuyor. Yemek yapmanın en önemli ve zaman alıcı kısmı olan gıdaları pişmeye hazırlama aşamasını hızlandırıp kolaylaştırmak, bu deneyimin bir boyutu. Kolaylık yalnızca gıda hazırlama işiyle ilgili değil. Ürünlerin kullanımı da son derece kolay. Kullanıcı dostu Arçelik küçük ev aletleri, tek tuşla kontrol edilebilecek kadar basit mekanizmalarla çalışıyor. Kolaylığın diğer boyutu ise temizlikle ilgili. Bulaşık makinesinde yıkanabilir parçalara sahip cihazlar, kullanımın ardından kolayca temizlenebilmekte.

Gıda hazırlama ürünleri arasında hızla yaygınlaşan mutfak makineleri, şeflere kafa tutacak kadar iddialı sonuçlar ortaya çıkarmanıza yardım ediyor. Yoğurma, karıştırma, çırpma gibi işlemleri gerçekleştiren bu ürünlerdeki zamanlama özelliğiyle gereksinim duyduğunuz hazırlık süresini ayarlamanız mümkün. Zaman dolduğunda cihaz, işlemi otomatik olarak sonlandırıyor. Ayrıca yemeğin ne kadar süredir karıştırıldığını ya da yoğrulduğunu bu özellik sayesinde takip edebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.