Bu Teknolojiler Ankastre Fırınlarda Beklentileri Yükseltiyor

17-04-2019 15:40
Bu Teknolojiler Ankastre Fırınlarda Beklentileri Yükseltiyor

Ankastre Fırınlardan Beklentileriniz Güncel mi?

 

Bundan, çok değil, yalnızca on yıl önce kullandığımız bazı ürünler ve elektronik ürünlerdeki pek çok teknik özellik bugün hayatımızda yer almıyor. Bugün kullandığımız teknolojilerin önemli kısmı ise, insanların çoğu tarafından on yıl önce hayal dahi edilemezdi.

Teknolojinin baş döndürücü hızı yalnızca bilimi değil, toplumsal hayatın hemen hemen tamamını az ya da çok etkiliyor. Tüketim, teknolojik gelişmelerden neredeyse doğrudan etkilenen alanlardan biri. Çok uzağa gitmeye gerek yok, evimizde yer alan eşyalar üzerinden teknolojinin gelişimini takip edebiliriz. Beyaz eşyalar hem teknoloji hem de tasarım konularında gerçekleşen yeniliklerle günden güne farklı nitelikler kazanıyor.

Evlerin olmazsa olmazı fırınlarda da üstün teknik ve tasarımsal özellikler, beklentileri değiştiriyor. Ankastre tasarıma ve ileri teknik özelliklere sahip fırınlar, geleneksel ihtiyaçlardan fazlasını karşılayabilmekte. Dolayısıyla fırın satın alırken, son gelişmelerden haberdar olup beklentilerinizi bu gelişmelere göre güncellemeniz, daha iyisini sunan ürünleri ıskalamanızı önleyecektir.

Arçelik Ankastre Fırınlar, kullanım deneyimini tatmin edici hale getirecek, ayrıcalıklı teknolojilere sahip.

 

SURF Pişirme Teknolojisi

 

Fırında pişmesi gereken birden fazla yemek söz konusu olduğunda standart cihazlarda pişirmeyi, her yemek için ayrı ayrı yapmanız gerekir, aksi takdirde yemeklerin kokuları ve aromaları birbirine karışacaktır. Ayrı pişirme, hem zaman kaybı hem de daha fazla elektrik kullanımı anlamına geliyor.

Arçelik ankastre fırınlarda yer alan SURF Pişirme Teknolojisi, aynı anda üç farklı yemeğin, kokuları birbirine karışmadan pişmesini mümkün hale getirmekte. Bu sistemde fırının iç yan duvarlarından tepsilere üflenen sıcak hava, arka duvardan geri emilir. Kokuların karışması bu yolla önlenmektedir. SURF sistemi ayrıca, tüm yemeklerin homojen biçimde pişmesini sağlar.

 

Cleanzone

 

Sadece işlevi yerine getirme performansı değil, temizlik ve bakım gibi kullanım deneyimiyle ilgili yan alanlarda da üstün özelliklere sahip olmak, yeni nesil cihazların ortak noktalarından. Arçelik ankastre fırınlar Cleanzone özelliğiyle kapağa yağ ve yemek artıklarının yapışmasını önlüyor. Cleanzone özelliği, akıllı telefon ve tablet ekranlarında da kullanılan oleofobik teknolojiyle tasarlanmıştır. Cleanzone özelliğine sahip cam kapaklar cihazın temizliğini son derece kolay hale getiriyor.

 

Katalitik Arka Duvar

 

Fırın temizliğinde kolaylık sağlayan bir diğer unsur katalitik arka duvarlar. Arçelik ankastre fırınların iç yüzeyini kaplayan katalitik malzeme, pişen yemeklerden çeperlere sıçrayan yağ artıklarını emer. Böylece fırının iç yüzeyini temizleme gereği oluşmaz, yağ artıklarının kötü görüntü ve koku meydana getirmesi engellenmiş olur.

Ayrıcalıklı özellikler sunan Arçelik Ankastre Fırın Ocak modellerine online mağazamızdan kolay ve hızlı şekilde sahip olabilirsiniz.

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.