Akıllı Teknolojilerle Donatılan Arçelik Bulaşık Makineleri

13-12-2018 17:04
Akıllı Teknolojilerle Donatılan Arçelik Bulaşık Makineleri

8 Programlı Bulaşık Makinesi

 

Elde yıkamayla kıyaslandığında bulaşıkları makinede yıkamanın birden çok avantajı var. Bulaşık yıkamakla zaman harcamayı önleyen bulaşık makineleri zaman tasarrufunun yanı sıra su tasarrufu da sağlar. Genel kanının aksine elde yıkama daha fazla su kullanımına neden olmaktadır. Su tüketimini kontrollü şekilde gerçekleştiren yeni nesil bulaşık makineleri, minimum su miktarıyla maksimum bulaşığı temizleyecek şekilde geliştirilmişlerdir. Arçelik’in kullanıcılara sunduğu 8 Programlı Bulaşık Makinesi çeşitleri, su tasarrufu sağlayan teknik özelliklerin yanı sıra enerjiyi de kontrollü kullanarak yüksek oranda enerji tasarrufunda bulunuyor. 8 ayrı program, farklı ihtiyaçlar için özelleştirilmiş farklı nitelikte yıkama alternatifleri sunmakta.

İleri teknoloji kullanılarak geliştirilen 8 programlı bulaşık makinelerinde en çok dikkat çeken akıllı özelliklerden biri dinamik yıkama. Kirlilik durumu farklı olan bulaşıkların bir arada yıkanmasında gözlemlenen sorun, zorlu bulaşıkların tam anlamıyla temizlenmemesidir. Hafif kirin çıkması için yeterli olan koşullar, kurumuş yağ gibi kirlerin temizlenmesi için yeterli olmaz. Dinamik Yıkama özelliği bu sorunu ortadan kaldırmak için geliştirilmiştir. Cihazın tabanında bulunan dinamik yıkama pervanesi, alt sepetin sağ kısmına yerleştirilen, diğerlerinden daha yoğun kirli bulaşıkların temizlenmesine odaklanır. Böylece üst sepetlerdeki hafif kirli bulaşıklar kadar, alt bölmedeki yoğun kirli bulaşıklar da kusursuz şekilde temizlenir.

 

Akıllı Teknolojilerle Göz Alıcı Temizlik

 

Arçelik marka 8 programlı bulaşık makinelerinde karşımıza çıkan bir diğer akıllı özellik, Kendi Kendini Temizleyen Filtre özelliği. Bulaşık makinesi kullanımında çok yaşanan koku problemine karşı geliştirilen bu özellik, filtrede biriken kir miktarını %80 oranında azaltarak cihazda rahatsız edici kokuların oluşumunu engeller. Kendi kendini büyük oranda temizleyen bu filtrelerin size kalan temizliği, kir yoğunluğu düşük olacağı için oldukça kolaydır. Ayrıca filtrede normalden daha az kir biriktiği için rutin filtre temizliğinin sıklığını düşürebilirsiniz.

8 Programlı Bulaşık Makinesi Arçelik’in sunduğu daha birçok üstün özellikle bulaşık yıkama işini sorun olmaktan çıkarıyor. Bekleyen bulaşıkların yarattığı kötü kokuyu yok eden IonFresh teknolojisiyle makinede daha uzun süre bulaşık bekletebilirsiniz. IonFresh özelliği, kötü koku moleküllerini, makine içine salınan negatif iyonlarla nötralize etmek suretiyle iş görüyor. Beyaz, inoks ve siyah renk seçeneklerine sahip Arçelik bulaşık makineleriyle bulaşıklar tertemiz olurken siz de içiniz rahat şekilde sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.