Toz Torbasız Süpürgelerde Maksimum Avantaj

24-01-2019 17:17
Toz Torbasız Süpürgelerde Maksimum Avantaj

Toz Torbasız Süpürge

 

Ortamdaki toz partikülleri, solunan havanın kalitesi üzerinde olumsuz etkiye sahiptir. Düzenli sıklıkta ve yeterince süpürme işlemi daha ferah, temiz ve sağlıklı bir hava için şart.

Günümüzün ileri teknolojisi elektrikli süpürgeleri maksimum temizlik sağlayacak kabiliyete sahip kılıyor. Yüksek emiş gücü, ulaşılması güç köşelere dahi erişebilen aparatlar, pratik kullanım imkânı gibi özelliklerle daha etkin temizlik ve kolay kullanım sağlayan yeni nesil elektrikli süpürgeler estetik tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Elektrikli süpürge satın alma aşamasında genellikle toz torbalı ve toz torbasız türler arasında seçim yapma durumuyla karşılaşıyoruz. Toz torbalı cihazlarda tozun biriktiği hazne doldukça atılır ve yerine yenisi takılır. Toz torbasız süpürgelerde ise torba doldukça boşaltılarak tekrar kullanılır. Her iki tür de kendi içinde farklı avantajlara sahip. Bu sebeple ikisi arasında karar verirken hangi avantajların sizin için daha önemli olduğunu, yani kendi ihtiyaç ve beklentilerinizi göz önünde bulundurun.

Toz Torbasız Süpürgeler her defasında yeni bir torba gerektirmedikleri için fazladan maliyete neden olmaz. Bu ürünlerde toz torbasının tam kapasiteyle dolması, emiş gücünü düşürmemektedir.

 

Yüksek Performans, Kolay Temizleme

 

Evin her yerine ulaşmayı mümkün kılan yapısı, derinlemesine temizlik sağlayan teknik özellikleri ve dekoratif tasarımlarıyla Arçelik toz torbasız süpürgeler beklentilerinizin ötesini karşılıyor.

Toz torbasız süpürgelere, torbayı temizleme işlemini kolay bulmadığınız için mesafeli duruyorsanız, henüz Arçelik’in sunduğu anti-statik toz haznesine ve TrayClean özelliğine sahip süpürgelerle tanışmamışsınız demektir. Statik elektriklenmeyi azaltarak toz partiküllerinin havada kalma ve hazne yüzeyine tutunma oranını minimuma indiren anti-statik özellik, haznenin son derece kolay şekilde temizlenmesine olanak tanıyor. TrayClean özelliğiyle ise hazne sadece bir tuşa basılarak tek elle, toz etrafa yayılmadan boşaltılabiliyor.

Arçelik Toz Torbasız Süpürgelerde bulunan Hepa 13 filtre, A sınıfı toz tutma performansı sağlayarak soluduğunuz havayı en üst seviyede temiz ve ferah tutmak üzere geliştirilmiştir. Tozun tekrar ortama salınmasını engelleyen bu filtre sayesinde cihazdan dışarı verilen hava %100’e yakın oranda temizlenmiş olur.

Air Vortex tasarımı, cihazı daha kolay kullanmak için geliştirilen sistemlerden bir diğeri. Air Vortex tasarımına sahip fırçalarda iki gizli tekerlek bulunuyor. İhtiyaç halinde aktifleştirilen bu tekerlekler zeminle olan sürtünmeyi azaltır, böylece süpürge başlığının daha kolay hareket etmesini sağlar.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.