Neden Derin Dondurucu?

27-02-2019 16:36
Neden Derin Dondurucu?

Buzdolabınız Tüm İhtiyaçlarınızı Gerçekten Karşılıyor mu?

 

Derin dondurucu ve buzdolabının üstlendiği işlevler benzer olsa da aynı değildir. Derin dondurucuları, buzdolaplarından ayıran özelliklerin başında yüksek seviyede şoklama yapmaları geliyor. Bu sebeple de daha uzun süreli saklama için kullanılırlar. Aslında derin dondurucuların gerçek işlevinin depolama olduğu söylenebilir. Bu nedenle derin dondurucu kullanım amaçlarının başında sebze ve meyveleri mevsimindeyken, yani orijinal tatlarına sahipken alıp, diğer mevsimler için bekletmek geliyor. Benzer şekilde, deniz mahsullerini uygun fiyata satıldıkları dönem alıp depolamak da derin dondurucuların yaygın kullanım amaçlarından. Buzdolabı ise yüksek seviyede şoklama yapmadığından, derin donduruculara kıyasla daha kısa süreli saklama için uygundur ve derin dondurucudaki "dondurucu” soğuk seviyesinin uygun olmadığı gıdaları saklamak için kullanılır.

Her dönem taze gıdaların keyfini sürmenizi sağlayan Arçelik Derin Dondurucular, gıda saklamada beklentileri değiştiren teknolojiler sunuyor.

 

Üstün Kullanım Deneyimi

 

Özellikle buzdolabının hacminin yetersiz kalması gibi durumlarda gerçek çözümler sunan Cool Control Bölmesi, isteğe göre dondurucu ya da soğutucu fonksiyonlarını yerine getirebiliyor. Bu bölmenin sıcaklığı -240C ile +100C arasında herhangi bir değere ayarlanabilir.

Arçelik derin dondurucularda üstün özellik sunan bir diğer detay, Prosmart Inverter Kompresör. Son derece sessiz çalışan bu kompresör, devir değişimlerini ideal şekilde düzenleyerek sıcaklık dalgalanmalarını en aza indirir. Bu ise daha az enerjiyle daha etkin soğutma anlamına geliyor.  

 

Derin Dondurucu Satın Alırken Bunlara Dikkat Edin

 

Sorunsuz kullanım için satın alma aşamasında bazı noktaları titizlikle değerlendirmeniz gerekiyor. Derin dondurucu alışverişine çıktığınızda öncelikle sandık tip ve çekmeceli tip arasında seçim yapmanız gerekecek. Klasik derin dondurucu türü olan sandık tipi, yatay formdadır ve kapak üstte yer alır. Sandık tipi derin dondurucular oldukça geniş bir depolama alanı sunar.

Çekmeceli derin dondurucular ise dikey pozisyonda kullanılırlar. Dikey şekillerinden dolayı dar alanlara kolaylıkla sığabilmeleri, çekmeceli derin dondurucuların tercih edilme nedenlerinden. Bu ürünlerin yaygın tercih sebeplerinden bir diğeri ise farklı ürünlerde farklı sayıda bulunan çekmeceler sayesinde, değişik tür gıdaların birbirlerine temas etmeden saklanmasını sağlamaları. Farklı ihtiyaçlara göre özelleştirildikleri için biri diğerinden üstün olmayan bu iki tip arasında seçim yaparken ihtiyaç ve beklentilerinizi göz önüne almalısınız.

Yüksek performansı, düşük enerji tüketimiyle gerçekleştiren ürünlere yönelmeniz hem bütçeniz hem de doğa için en doğrusu olacaktır.  Gıdaları ilk günkü tazeliklerinde tüketmenize olanak tanırken aynı zamanda yüksek enerji tasarrufu sağlayan Arçelik derin dondurucu çeşitlerini online mağazamızdan inceleyebilir, Arçelik Derin Dondurucu Fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.