Kombiler Hakkında Yeterli Bilgiye Sahip misiniz?

14-03-2019 14:59
Kombiler Hakkında Yeterli Bilgiye Sahip misiniz?

Doğru Seçim İçin Yeterli Bilgi

 

Yaşam alanının ısınmasında olduğu kadar, kullanılan suyun ısınmasında da işlev gördükleri için kombi, yılın her döneminde gerekli cihazlardan.

Uzun süre verimli şekilde yararlanacağınız ürünü seçmek için satın alma kararını, detaylı bir araştırma ve inceleme sürecinin ardından vermenizde fayda var. Ürünler arası değerlendirmeyi sağlıklı şekilde yapmak, kombi hakkında yeterli bilgiye sahip olmakla mümkün. Özellikle daha önce kullanım deneyimi olmayanlar için yeterli bilgi edinmek çok daha önemli. Kombi konusunda edinilen genel bilgi, neye ihtiyacınız olduğunu daha sağlıklı belirlemede de yardımcı olacaktır. Rasyonel olmayan tüketici davranışları, ihtiyaçların tam olarak bilinmemesinden ya da yanlış belirlenmesinden kaynaklanır.

Kullanıcı olarak kombiler hakkında edinmeniz gereken bilgi daha çok kombi türleriyle ilgili. Tüm türlerden haberdar olmanız ve bu türleri yakından tanımanız, doğru ürünü seçmenizi kolaylaştırır. Kombi türleri hakkında bilgi edindikten sonrası, doğru üreticileri tespit etmek. Güvenli ve verimli seçenekler için sektörün lider markalarını tercih etmelisiniz. Geleceğin teknolojisini tasarlayıp evlere getiren Arçelik Kombilerde de ihtiyaç ve beklentilere en iyi karşılıkları veriyor.

 

Hangi Kombi Türü?

 

Kombiler hava alma durumu ve gaz kullanım durumu olmak üzere iki genel kategoride incelenebilir. Her kategori kendi içinde türlere ayrılır.

Hava alma durumuna göre kombiler konvansiyonel ve yoğuşmalı şeklinde ikiye ayrılmakta. Konvansiyonel kombiler, geleneksel, klasik kombi türleridir. Bunlar yanan gazı enerjiye çevirir ve atık durumdaki gazı dışarı atar. Verimliliği daha yüksek olan yoğuşmalı kombiler ise atık gazın sıcaklığını düşürerek, yanmayla oluşan su buharının enerjisini yeniden kullanılabilir kılar. Yoğuşmalı kombiler yüksek oranda tasarrufla verimli çalışmanın yanı sıra, doğa için de daha uygun çözümlerdir.

Gaz kullanım durumuna göre ise kombileri bacalı ve hermetik olarak sınıflandırmak mümkün. Bacalı kombiler yanma için gerekli oksijeni bulundukları ortamdan alır, yanmayla oluşan atık gazı da baca vasıtasıyla dışarı atar. Hermetik kombiler ise yanma için gerekli oksijeni dışarıdan, yani atmosferden alır ve atık gazı yine atmosfere verir.

Seçenekleri değerlendirirken evinizin büyüklüğü, ısı yalıtım durumu ve binada konumlandığı cepheyi hesaba katmalısınız. Evinizin yüz ölçümü hangi ısıl kapasitesini seçeceğinizi belirleyecektir. Genel olarak 160 metrekareye kadar olan mekânlar için 20000 kilokalorilik kombiler yeterli olurken, 200 metrekare ve üzeri için 30000 kilokalorilik kombilere ihtiyaç vardır.

Yaşam alanlarınız için en uygun Arçelik kombi seçeneklerini online mağazamızdan inceleyebilir, Arçelik Kombi Fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.