Evinizin Her İhtiyacı İçin Zümrüt Çarşı Yeter

06-12-2018 17:36
Evinizin Her İhtiyacı İçin Zümrüt Çarşı Yeter

Beklentilerin Ötesinde Hizmet

 

Temelleri 1984 yılında atılan Zümrüt Çarşı’nın odak noktasında müşteri memnuniyeti var. Yerinde saymayı geriye gitmek olarak gören Zümrüt Çarşı, her zaman daha iyisini sunmayı hedefleyen işletme anlayışıyla elde ettiği başarıyı arttırarak sürdürüyor. İş süreçlerinin tamamına hakim olan bu anlayış, yılların verdiği tecrübeyi kaliteli hizmete dönüştürüyor.

Mağazalar zinciri kurarak daha çok kişiye ulaşma vizyonuyla hareket eden Zümrüt Çarşı, hizmet kalitesini beklentilerin ötesine taşıma misyonuna sahip. Bu misyon gereği, üstün hizmet anlayışını şekillendiren ilkelerden ödün vermeden, daha iyisine ulaştırmayı sağlayacak esnek bakış açısını bütün faaliyet basamaklarında kullanıyor.

 

Farklı İhtiyaçlar İçin Tek Adres

 

Zümpa Ltd. Şti.’nin daha çok kişiye ulaşmak ve alışverişi herkes için kolay ve hızlı kılmak için yarattığı zumrutcarsi.com, evlenecek çiftleri ve evlerini yenileyecekleri mağaza mağaza dolaşma zahmetinden kurtarıyor. İhtiyaç duyduğunuz her ürüne, kaliteli seçeneklerle ve uygun fiyat avantajlarıyla kolayca ulaşabilirsiniz. Zümrüt Çarşı, beyaz eşya, mobilya, elektrikli ev eşyaları gibi bir evde ihtiyaç duyulacak her ürünü bünyesinde barındırmakta. Arçelik kalitesini evlere taşıyan ürünler üstün tasarımları ve teknik özellikleriyle fark yaratıyor. Her ürün grubu, alanındaki yüksek standartları karşılayacak kapasitede ürünlere sahip. Son yılların popüler ev eşyalardan olan ankastre ürünler, ileri teknoloji ürünü beyaz eşyalar, mutfaktaki işleri kolaylaştırıp hızlandıran üstün özellikli küçük ev aletleri, farklı niteliklerdeki ısıtıcılar ve klimalar zumrutcarsi.com sanal mağazasında bulabileceğiniz ürün gruplarından bazıları.

 

Her Zaman En İyinin Peşinde

 

Globalleşme hayatın her alanında olduğu gibi ticari hayatta da sınırlı bakış açılarını aşmayı, kalıpların dışına çıkmayı zorunlu kılıyor. Ayakta kalabilmek ve ilerleyebilmek için yenilikleri takip etmek yetmiyor, değer üretecek yenilikler yaratmak gerekiyor. Artık "vasat” kavramı yok, sadece "iyi” ve "kötü” var. Ortalamada kalmak başarısızlık seviyesinde olmak demek. Bu sebeple yorulmadan her zaman daha iyinin izini sürmek, günümüz koşullarında varlık gösteren tüm kurumsal işletmelerin en önemli görevi. Zümrüt Çarşı, daha iyinin peşinden giderken dürüstlükten ödün vermemeyi de temel işletme değerlerinden biri olarak kabul etmiş durumda. Dürüst tutumun sağladığı güvenilirlik ve en iyiyi hedefleyen iş anlayışıyla Zümrüt Çarşı hak ettiğiniz hizmet kalitesini sizlere sunuyor.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.