Bu Kış Arçelik Flavel Isıtıcılarla Isının!

15-11-2018 17:27
Bu Kış Arçelik Flavel Isıtıcılarla Isının!

Arçelik Flavel Isıtıcı

Yılın soğuk dönemlerinde bulunulan her mekanda ve her koşulda ısınmayı sağlamak günlük hayatın öncelikli konularından biri haline geliyor. Hangi tip ısıtıcının kullanılacağını etkileyen birçok faktör var. Uzun süre vakit geçirilecek geniş alanlarda ortamın tamamına eti edecek sürekli ısı sağlamak için konvektör ısıtıcılar kullanılır. Ana ısıtma sistemi olarak işlev gören bu ısıtıcılar haricinde, ısıtma takviyesi sağlayan ısıtıcılar da soğuk günlerin olmazsa olmazlarından. Arçelik Flavel Isıtıcılar ihtiyaç duyduğunuz her an, her mekanda gereksinim duyulan ısıyı etkili biçimde sağlar.

Flavel Infrared ısıtıcı modelleri ısıtma alanındaki ileri teknolojiyle geliştirilmiştir. Infrared ısıtma sistemi işlevini, kızılötesi ışınlar yayarak yerine getirir. Bu sistemler ısıyı yayarken havayı kullanmaz. Isı havaya yayılmadığı için direkt olarak hedef alınan nesneye gider. Bu, ısıtıcının yakınında konumlanan alanın oldukça hızlı ve fazla ısınmasını sağlar. Isıyı bütün mekana yaymayan infrared ısıtıcılar, seçili alanları etkili şekilde ısıtırlar.

Verimli Isıtma

Arçelik Flavel Isıtıcılar, ısıtıcıdan yüksek verim almanızı sağlayan teknolojiyle üretilmiştir. İki kademeli sıcaklık ayarıyla gereksinim duyduğunuz sıcaklık miktarını sağlar. Isıtıcı satın alırken göz önünde bulundurmanız gereken en önemli noktalardan biri de güvenliktir. Ürünün tehlike oluşturmayacak şekilde çalışıyor olması gerekir. Mobil araçlar olan infrared ısıtıcılarda, ürünün devrilmesi güvenlik açısından sorun teşkil edecek başlıca durumlardan. Devrilme emniyeti, olası bir devrilme durumunda ürünün çalışmasını durdurur. Benzer şekilde, aşırı ısınma emniyeti uzun süreli kullanımlarda gereken sıklıkta ısıtıcının çalışmasına ara vererek aşırı ısınmayı ve aşırı ısınmanın doğuracağı olumsuz sonuçları önler.

Arçelik Flavel Isıtıcıların en çok tercih edilen ürünü olan Flavel FLV 11 TF Elektrikli Isıtıcı, maksimum 2900 W ısıtma gücüne sahip yağlı radyatördür. Bu model, otomatik termostad ile mekana seçilen ısıyı sağlar. Çevre dostu yağ kullanan ürün, üç kademeli sıcaklık ayarına sahiptir. Düşük ses seviyesinde çalışması ürünü, benzerlerinden ayırıyor.

Arçelik Flavel Radyatör

Radyatörler merkezi ısıtma sistemlerinde en çok kullanılan ısıtma araçlarıdır. Radyatörlerde ısı verimi, ısı veren yüzeyin genişliği ve yayılan ısı miktarı arasındaki ilişkiye göre değerlendirilir. Yüksek verimle çalışan cihazlar, mümkün olduğunca dar yüzeyden mümkün olduğunca fazla ısı yayanlardır. Arçelik Flavel Radyatör modelleri yüksek ısıtma gücüyle verimli bir ısıtma sağlar.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.