Bir Fincan Kahvenin Hatırı 40 Yıldan Uzun Sürebilir

10-01-2019 16:27
Bir Fincan Kahvenin Hatırı 40 Yıldan Uzun Sürebilir

Kahve Makineleri

 

Sabah erken bir saate kurduğunuz alarmı erteleye erteleye belirlediğinizden yarım saat geç kalktınız. Vücudunuz yatağı terk etti ama bu, artık uyandığınız anlamına gelmiyor. Gerçekten uyanmak için neye ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz: kahve.

Yarınki sınav önemli. Masanın başında, kitapların arasında kayıpsınız. Sabaha kadar uyanık kalmalısınız. Dinç bir zihinle ders çalışmaya devam edebilmek için neye ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz:  kahve.

En samimi arkadaşlarınızla birliktesiniz. Görüşmeyeli epey olmuş. Birbirinize anlatacağınız konular birikmiş. Tam kıvamında koyu bir sohbet için neye ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz: kahve.

Dışarıdaki yağmurun sesi fonda, okumaktan zevk aldığınız kitap elinizde. Huzurun diğer bileşeninin ne olduğunu biliyorsunuz: kahve.

Sadece bir içecek değil. Çeşitli hallerimize şahit olan, sık sık bize eşlik eden bir dost adeta. Kimileri için ise bir tutku. Tabii, kıvamında hazırlandıysa…

Kahve yapmak deyip geçmeyin. İçiminden keyif alınacak kahveler hazırlamak tecrübe ve beceri istiyor. Bu konuda çok iyi değilseniz, bırakın hayatınızı aromasıyla şenlendirecek kahveleri Arçelik Kahve Makinesi hazırlasın. Size de kahvenin keyfini sürmek kalsın.

 

Kahvenizi Nasıl Alırsınız?

 

Kahve konusunda seçenekler zengin. Damak tadınıza en iyi hitap eden hangisi? Latte, mocha, cappucciono, americano, çözünebilir kahve, soğuk kahve… Pahalı kahve dükkânlarında profesyonelce hazırlanmışları aratmayan kahveleri, edineceğiniz kahve makineleriyle evinizde kendiniz yapabilirsiniz.

Türk kahvesinin yerini hiçbiri tutmaz diyenlerden misiniz? Arçelik Türk Kahvesi Makinesi size, hatırı kırk yıl etkisini gösterecek, şöyle bol köpüklü bir fincan Türk kahvesi hazırlayabilir.

Aromasıyla mest edecek Türk kahvesi için Arçelik Türk kahvesi makineleri üstün özelliklere sahip. Kahvenin kıvamında pişmesi için geliştirilen sensör teknolojisi Cooksense PRO, "bulaşık suyu” diye nitelendirilecek fiyaskoların oluşma riskini ortadan kalkıyor.

Her defasında boşalan suyu doldurmak gibi bir uğraş içine girmenize gerek yok. Otomatik su besleme sistemi, geniş hacimli su deposu sayesinde ihtiyaç duyulan su alımını otomatik olarak gerçekleştirir.

Cezveye ısıyı daha verimli şekilde aktaran indüksiyon pişirme teknolojisi ise art arda pişirmeler söz konusu olduğunda her defasında aynı lezzette ve hızda kahve hazırlamaya imkân veriyor.

Kahveler içildi mi? O halde haydi, kapatın fincanları!.. Türk kahvesinin tamamlayıcı eğlencesi fal zamanı.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.