Arçelik Duvar Tipi Davlumbazlarla Mutfaklar Her An Ferah

17-01-2019 16:35
Arçelik Duvar Tipi Davlumbazlarla Mutfaklar Her An Ferah

Duvar Tipi Davlumbaz

 

Gerekli donanım yoksa mutfaklarda atmosferi ferah tutmak kolay değildir. Pişme sırasında ortaya çıkan yemek kokusu, oluştuğu an giderilmezse ortamda uzun süre kalır ve birbirine karışan farklı yemek kokuları, yeterli havalandırma sağlanmadığı takdirde rahatsız edici boyuta ulaşır.

Mutfaklardaki havayı kirleten tek etken koku değildir. Pişirme işlemi sırasında ortaya çıkan nem ve "atık ısı” da havanın kalitesini düşürür. Elbette, özellikle küçük evlerde bu rahatsız edici kirli hava ve koku sadece mutfakta kalmayacak, diğer odalara da sirayet edecektir. Söz konusu ağır kokulu yemekler olduğunda durum daha vahim. Genellikle toplu konutlarda ikamet edilen günümüzde, ağır kokulu yemekleri bahçe gibi açık alanlarda pişirmek pek çoğumuz için mümkün değil.

Yüksek performanslı bir davlumbaz koku, nem ve atık ısı sorununa karşı alınacak en iyi önlemdir. Bir yüzeyi duvara dayalı Duvar Tipi Davlumbazlar yaygın şekilde kullanılan davlumbaz türü olarak karşımıza çıkıyor. Bu tip davlumbazlar hava akımının yüzeye yapışıp, yüzey eğilimlerini takip ederek ilerlemesini sağlar. "Coanda Etkisi” olarak bilinen bu özellik, davlumbazda egzoz kabiliyetini yüksek tutar.

 

Arçelik Duvar Tipi Davlumbaz

 

Yeniliği aşkla tasarlayan Arçelik, üstün özellikli davlumbazlarla mutfağınızın havasına adeta bahar tazeliği getiriyor. Bükük camlı, piramit formlu, eğimli gibi farklı tasarımlara sahip davlumbazlar hem fonksiyonel hem dekoratif. Dilerseniz dokunmatik kontrol paneli, dilerseniz mekanik – basmalı kontrol, dilerseniz karbon filtreli, dilerseniz karbon filtresiz, farklı ölçüler, farklı kademe sayıları ve farklı yağ filtre adetleri… Mutfağınızı ferah ve şık kılacak Arçelik Duvar Tipi Davlumbazlar farklı ihtiyaç ve beklentilere göre çeşitler sunuyor.

İhtiyaçlarınıza ve beklentilerinize en uygun davlumbazı seçerken hava emiş gücü ve gürültü seviyesini öncelikli olarak göz önünde bulundurmanızda fayda var. Hava emiş gücünü belirleyen unsur, mutfağınızın büyüklüğüdür. Geniş mutfaklar daha yüksek performanslı davlumbazları zorunlu kılar.

Davlumbaz ölçüsüne karar verirken de ocağınızın ölçülerini hesaba katmanız gerekiyor. Ocak yüzeyinden daha büyük yüzeyi olan ya da ocak yüzeyiyle aynı alan ölçüsüne sahip emiş yüzeyi olan davlumbazları seçmelisiniz.

Baca olmayan alanlarda karbon filtre opsiyonu sunan davlumbazları tercih etmelisiniz. Kolay temizlenebiliyor olması davlumbaz seçerken dikkat etmenizde fayda olan hususlardan. Düzenli olarak temizlenmesi gereken filtrelerin bulaşık makinesinde yıkanabilir olması büyük kolaylık sağlayacaktır.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.