Arçelik Buharlı Ütülerin Üstün Özelliklerinden Haberdar mısınız?

27-12-2018 16:39
Arçelik Buharlı Ütülerin Üstün Özelliklerinden Haberdar mısınız?

Arçelik Buharlı Ütü

 

Rutin ev işleri arasında belki de en sıkıcı, zor ve yorucu olanı ütü. Ütülenmesi yoğun dikkat isteyen kumaşlar, kırışıklığı kolay açılmayan kumaş çeşitleri ve ailenin kalabalık olmasından dolayı ütülenecek çamaşır miktarının fazla oluşu ütü işinin zorluk derecesini arttıran etkenler. Bununla birlikte, gelişen teknoloji her alanda olduğu gibi ev işlerini de her geçen gün biraz daha kolaylaştırıyor. Eski cihazların performanslarıyla kıyaslandığında yeni nesil ütülerin performansları, ütü yapmayı beceri ve sabır isteyen bir iş olmaktan çıkaracak kadar yüksek.

Geleceği tasarlayan Arçelik’in üstün teknik özelliklerle donattığı ütüler, giysileri zarar vermeden kolayca ütülüyor. Arçelik Buharlı Ütü çeşitlerinin, ütü yapmayı kolaylaştırmanın ötesinde, keyifli hale getirdiğini söyleyebiliriz. Bu yönüyle ezber bozan Arçelik buharlı ütüler, kırışık çamaşırlar üzerinde adeta sihirli bir etkiye sahip.

 

Giysilerinizi Koruyacak Üstün Özellikler

 

Kömürle ısınan ilk ütüleri belli bir yaşın üstündekiler hatırlar. Oldukça ağır olan bu ütüler, fazla ısıdan zarar görmemeleri için üstü bezle kapatılan giysilerin kırışıklığını açarken hiç de pratik bir kullanım imkânı vermiyordu. Bugün yalnızca antika dükkânlarında ve antika koleksiyonlarında görülebilen ilk ütü çeşitlerinden bu yana çok şey değişti. İleri teknolojiden faydalanarak geliştirilen teknik özellikler kullanıcının başarılı bir ütü işlemi için beceri ve deneyim sahibi olmasını zorunluluk olmaktan çıkardı.

Arçelik Buharlı Ütü Kullanımı son derece kolaylaştıran, aynı zamanda çamaşırların yıpranmasını engelleyen teknik özelliklere sahip. Tabandaki ısı derecesiyle performans seviyesinin doğru orantılı olmasından dolayı ütü işlemini hızlı, kolay ve başarılı şekilde yapmak için yüksek sıcaklık tercih etmek, çamaşırın yıpranma riskini arttırmak anlamına geliyor. Cross Steam Pro teknolojisi, çamaşırların yüksek ısıdan zarar görmesini önlüyor. Cross Steam Pro teknolojisini kullanan Arçelik buharlı ütülerin çapraz delikli tabanı ve labirent tasarımlı buhar kanalı, buharın ve sıcaklığın kumaşı yıpratmasını önlüyor. Böylece yeterli ısıyla kırışıklıklar kolayca açılırken giysiler deforme olmuyor.

Ütünün sağladığı yüksek ısının yarattığı bir diğer sorun kumaşın parlamaya başlaması. Özellikle rengi koyu olan hassas kumaşlarda yüksek ısı parlama problemi oluşturur. Arçelik buharlı ütü çeşitlerinde bulunan Anti-Shine teknolojisi, kumaşın ısıdan dolayı parlamasını engeller.

Tüm bu üstün özellikler sayesinde giysilerinize zarar vermeden ve sizi yormadan ütü işlemini gerçekleştiren Arçelik ütüler, ütüye bakış açınızı değiştirecek.

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.