4K Televizyonların Özellikleri

13-07-2018 15:25
4K Televizyonların Özellikleri


4K Televizyonların Özellikleri

 

Yüksek çözünürlüğe sahip olan televizyonların en büyük özelliklerinin listesinin başında ekranın içerisinde bulundurduğu piksellerin çok olmasıdır. Ekranda ne kadar piksel bulunursa, görüntü kalitesi o kadar net olacak ve keskin bir görüntünün oluşması sağlanacaktır. 4K televizyonların içerisinde toplamda 8 milyona yakın piksel bulunmakta ve bu pikseller kişinin seyir keyfini üst düzeye çıkarmakta oldukça etkilidir.

 

Zumrutcarsi sitesinde bulunan Philips 65PUS6412 TV en yüksek çözünürlüğe sahip olan televizyonlar arasında yer almaktadır. Sitedeki fiyatı televizyonun kalitesine göre oldukça uygundur. Bu zamanlarda en çok kullanılan televizyonların çözünürlüğü 720p ve 1080p iken, butelevizyon 2160p çözünürlük kalitesine sahiptir. Ürünün içerisinde yer alan 4 adet HDMI girişi de birden fazla cihazın bağlanmasına yardımcı olmaktadır.

 

4K Televizyonlar Neden Tercih Edilmeli?

 

 

Yüksek çözünürlüğe sahip olan televizyonların çok tercih edilmesinin sebebi seyir keyfini en üst sınıra taşımasından kaynaklanmaktadır. Zumrutcarsi sitesi Moskova 43 CLX 7820 gibi 4K çözünürlüğe sahip olan ürünleri kendi bünyesinde bulundurarak 2000-2500 TL gibi fiyatlarla satışa sunmaktadır. Ayrıca site taksit imkanlarıyla birlikte kullanıcılarının ödemesini kolaylaştırarak birçok teknolojik ürünü satışa sunmaktadır. Bu ürünlerin diğer tercih edilme sebeplerinden bir tanesi de televizyonda izlenen şeyin heyecanını yaşatmasıdır. Gerçekçi bir görünüm sağlayan bu televizyonlar Ultra HD özelliğine sahiptir. Zumrutcarsi sitesinde bu ürünler en uygun fiyata satılmakta ve kişinin bünyesine göre 2160p çözünürlüğe sahip televizyonlar bulunmaktadır.

 

4K Televizyonların Ömrü Uzun Mudur?

 

 

Televizyonun ömrünü belirleyen en büyük etkenlerden bir tanesi kullanılan piksellerin kalitesidir. Pikseller ne kadar kaliteliyse görüntü gücü yükselir ve uzun bir kullanım sunar. Televizyon içerisinde bulunan 8 milyon piksel kullanım ömrünü yükseltmekte ve kişinin tekrardan bu ürüne ihtiyaç duymasını engellemektedir. Ayrıca ürünün içerisinde bulunan güç kutusu fazla elektrik harcamasını engelleyerek tasarruf sağlamakta ve normal bir televizyondan çok daha az elektrik harcamaktadır. Böylelikle müşteriler fatura masrafını azaltıp, yüksek kalite standardına kolaylıkla ulaşabilmektedir.

 

Ekran başında olan izleyiciler ekrana yakın olsa da, gözün rahatsız olması dış ekran tarafından engellenmektedir. Böylelikle izleyiciler en ince detayları bile gözden kaçırmayacak bir şekilde izlemesine devam edebilecektir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.